Soul_Meeting_-_Soul,_Motown,_60er_rock,_festmusik.html
Soul_Meeting_-_Soul,_Motown,_60er_rock,_festmusik.html

I Soul Meeting arbejder vi utrætteligt på at udbrede den ægte Motown-soulmusik, som vi regner for et af højdepunkterne i rockhistorien - tænk bare på navne som Otis Redding, Marvin Gaye, Wilson Pickett, Stevie Wonder, Four Tops, Supremes og alle de andre.

Med afstikkere til andre genrer fra samme periode omsætter vi de udødelige hits til svedig rock’n soul, som det lød dengang – og hvem kan så lade være med at byde en smuk kvinde op til dans?

Eigil købte sit første sæt trommer for sine konfirmationspenge tilbage i 1966, og allerede 2 år senere kom han med i det legendariske Århus-band Daisy sammen med bl.a. Lars Muhl. Siden har han bl.a. spillet med Brdr. Olsen, Niller & Co. og 8000 C inden han sammen med Lars Schroeder startede Soul Meeting, som nu har eksisteret i det bedste af 30 år.

Lars er medstifter af Soul Meeting, men før det spillede han med bands som Straight, Midtkraft, Fanny m.fl. og også en kort tid med en lille knægt ved navn Thomas Helmig. Nu er hans vokal og guitar imidlertid en uadskillelig del af bandet, hvor han sammen med Eigil regner sig selv for grundstammen - yeah, right....


Mogens er den nyeste mand i Soul Meeting, og det er nok også den eneste sammenhæng, hvor nogen ville hæfte det tillægsord på ham.  Tidligere har han turneret med bl.a. Fenders, Klüvers Big Band, Big Joe Band foruden 6 år med Bamses Venner. Han har altid gerne villet spille soulmusik, og nu har han så endelig fået sit ønske opfyldt.

Eigil Madsen

Lars Schroeder

Mogens Balle